Du behøver ikke lede længere end til restaurant ROS

Vi byder indenfor til en kulinarisk oplevelse i vores fine lokaler placeret i hjertet af Fredericia. Vi har efter overtagelsen af  lokalerne i Fredericia foretaget en gennemgribende renovering, så lokalerne nu er så hyggelige, at man også kan føle den rette stemning i omgivelserne sammen med maden. Vi er ikke blot ét spisested ud af mange spisesteder i Fredericia, vi er en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige.

Spisesteder Fredericia.

Spisesteder i Fredericia er der mange af, og hvis man ikke har været der selv, eller kender nogen, som har været der, eller har hørt eller læst om den på anden vis, er det jo ikke nemt at vide, om det er værd at prøve, eller om det vil være en træls oplevelse og i værste fald spildte penge.

Restaurant ROS er lidt ud over det sædvanlige. Vi ønsker at give vore besøgende en udsøgt oplevelse, både når det gælder maden og atmosfæren.

God mad

Vi er en lille skandinavisk inspireret restaurant, med fokus på de gode – danske, og så vidt muligt lokale – råvarer og dermed den gode mad.  I kan vælge mellem en skiftende 3 eller 4 retters menu, og dertil en vinmenu samt et tilvalg af oste. Se den aktuelle menu på vores hjemmeside.

Restauranten er smagfuldt og enkelt indrettet, så I kan sidde og hygge jer, mens I nyder maden. Og din mund vil allerede løbe i vand, inden din mad kommer på bordet, når duftene fra køkkenet forsigtigt smyger sig om din næse.

Hvem er vi?

Vil I vide lidt om os, kan vi fortælle, at  vi er 2 unge kokke, Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, som står bag Restaurant ROS. Efter en række år i køkkenet hos Brødrene Price, Søllerød Kro, Cofoco, Dragsholm Slot, Brøndums Hotel i Skagen og Frederikshøj i Aarhus åbnede vi Restaurant ROS i Tønder i maj 2016. Det er gået rigtig godt med den, og ret hurtigt kom den med i spiseguiden White Guide, samt vundet prisen som ”Årets Feel good-oplevelse” i 2017.  Vi har nu udvidet med en restaurant som supplement til de forskellige spisesteder Fredericia. Og håber selvfølgelig, at det kommer til at gå lige så godt her.

Skal du have selskab her eller derhjemme?

Skal du holde et selskab, kan du selvfølgelig gøre det hos os, og vi vil gøre din aften til en succes. Eller vi kan komme hos dig, med en kok og tjener og tilberede maden i dit hjem. Se priser og dine muligheder for dette på vores hjemmeside her.

Velkommen her.

Restauranten har åbent fra kl. 17 til 23 onsdag til lørdag. Vi anbefaler, at I reservere et bord. Og glæder os til at byde jer velkommen til en oplevelse ud over det sædvanlige, med gourmet mad i øjenhøjde, veltilberedt og ærlig.

RESERVER BORD
spisesteder fredericia