– Vi er én af mange restauranter i Fredericia

Så hvorfor vælge os…

Det er et helt rimeligt spørgsmål at stille sig selv, når man har valgt at bruge en hyggelig aften i byen på en god middag i godt selskab. Måske lægger du ud med at søge på “restauranter Fredericia”. Måske har du fået anbefalet Restaurant Ros af nogle kolleger, der har haft en god oplevelse. Men uanset hvordan du er landet hos os, er vi her til at give dig en rigtig dejlig aften, hvor du kan kaste dig ud i nye kulinariske landvindinger. I vore hyggelige skandinavisk inspirerede omgivelser kan du finde ro til at nyde en menu baseret på skandinaviske råvarer, der følger årstidernes forskelligheder. Derfor skifter vi ofte ud i menuen, så vi kan servere de bedste retter af høj standard, hvor smagen er i højsædet.

restauranter fredericia

Fordi vi elsker det vi laver…

Og fordi vi ønsker at give vore gæster den bedst mulige oplevelse både med hensyn til maden og betjeningen. Når du træder ind i Restaurant ROS bliver du mødt af vort venlige personale, og duften af dejlig mad fra køkkenet pirrer dine sanser lige fra første minut. Kokkeduoen Rodrigues og Snitgaard øser ud af deres erfaringer dels fra deres restaurant i Tønder og også fra deres arbejde hos anerkendte restauranter som Søllerød Kro, Brødrene Price og Cofoco. De har imponeret selv de mest kritiske madanmeldere og vandt i 2017 prisen som “Årets Feel Good-oplevelse”.

Bordets glæder…

“Bordets glæder er min eneste kærlighed. At spise, synge, le og drikke, det er min dagsorden” (Eugene Scribe, 1791-1861).

Det er det vi alle søger, når vi sætter os til et veldækket bord og får serveret veltillavet mad. Bordets glæder… Om vi er sammen med familien, vennerne, den nye kæreste, vi gerne vil gøre indtryk på eller hende/ham vi har delt bord med i mange ord, så er det dejligt at kunne forkæle dem med en god oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Og så behøver det jo ikke at koste en formue. Restaurant Ros lægger vægt på, at god mad skal være til at betale, helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, smag eller service.

RESERVER BORD