SPIS GODT

Succesfuld kokkeduo står bag

Det er kokkeduoen Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, der står bag restaurantsuccesen ROS, som nu ikke kun er at finde i Tønder, men også i Fredericia. Med afsæt i erfaring fra anerkendte restauranter som blandt andet Søllerød Kro, Brødrene Price og Cofoco har makkerparret formået at imponere selv de mest kritiske madanmeldere. Op til flere gange har Restaurant ROS fået spalteplads i Nordens White Guide samt gjort sig positivt bemærket som vindere af prisen som ”Årets Feel good-oplevelse” i 2017. Nu har Fredericia også fået kastet lidt stjernestøv over sig til stor glæde for byens sultne indbyggere.

LOKALE RÅVARER

Gourmetmad i øjenhøjde

Restaurant Ros står for jordnær med kant.

Vores retter indeholder danske råvarer fra sæsonen og nærområdet, altid med fokus på at udvinde mest mulig smag.

Det er gourmetmad i øjenhøjde, veltilberedt og ærlig.

BORDETS GLÆDE

Eugene Scribe, Anno 1791-1861

“Bordets glæde er min eneste kærlighed. At spise, synge, le og drikke, det er min dagsorden.”

Smiley Restaurant ROS Fredericia